Ati auzit ca Alex Huditan face multi bani pe Amazon, a ajuns la o cifra de afaceri de un milion de dolari. El este unul dintre cei 3000 de romani care vand pe Amazon. In loc sa stai ca mine si sa scrii pe un blog, unii antreprenori precum Alex Huditan au ales sa vanda produse chinezesti la americani – sau nu neaparat caci Amazon.com se ocupa de vanzari in toata lumea. NU uita ca americanul iti va lua cam 25% din pret sub forma de taxe! Ca idee, profitul este intre 30 si 50% din pret, adica e loc de castig destul de bun, doar sa stii ce faci si cum faci asta!

Alex Hudițan face multi bani pe Amazon, cifra de afaceri de 1 milion de dolari

Daca ma gandesc ca Florin – prietenul meu din Italia – a prezis ca poti castiga bani frumosi pe Amazon, doar ca el nu a ajuns la nivelul lui Alex Huditan. Investesti cam 3.000 de dolari, iti faci firma – in Romania sau America [ oare primesti viza sa te duci sa-ti faci contul la banca? ] si de restul se ocupa Amazonul. Teoretic cumperi marfa in care crezi tu de pe Alibaba.com si o vinzi pe Amazon.com, ce poate fi mai simplu?

Nu stiu daca o sa ii fur eu secretele lui Alex Huditan sau daca o sa ma apuc sa fac bani din vanzari pe Amazon, mai degraba o sa raman la munca mea de blogger, mai scriu un articol, mai fac ceva reclama la altii, uite asa o duc de pe o zi pe alta. Nu stiu de ce multi cred ca din AdSense se castiga putin – asa am crezut si eu – dar iti garantez ca nu e chiar asa, desi cred ca finalul ar fi sa devina sotia cu al ei broderii.info – Influencer.

Alex Hudițan

Alex Hudițan face multi bani pe Amazon, cifra de afaceri de 1 milion de dolari