La alegerile din Republica Moldova de luna aceasta au mai ramas putini candidati in cursa finala, printre ei si unionista Ana Gutu. Avand in vedere ca eu stiu deja rezultatul alegerilor din 2016, lunile octombrie si noiembrie, ma intreb oare de ce unionoistii nu fac fron comun? Mihai Ghimpu si Ana Gutu se tem sa nu-i dea ocul Maiei Sandu? E singura cu ceva sanse – minore de altfel, la scaunul de presedinte al Republicii Molodva. Acum revenind la intrunirea de la Soroca, cred ca spun exact cate voturi va lua candidata la alegeri! Exact cate vedeti in poza!

Alegerile din Moldova, unirea cu Ana Gutu la Soroca si rezultatele finale – Exit Poll

Dupa umila mea parere, in Soroca traiesc cam 37.600 de suflete, mare parte dintre ele cu drept de vot. In sala, la conferinta doamnei Ana Gutu  – acum sa fiu exact, poza ii apartine, nu pot sa stiu daca era facuta la inceputul intrunirii, in pauza dintre discursurile electorale sau la final, dupa ce lumea a plecat, dar asta e parerea mea, Ana Gutu va lua cu 3 voturi mai putin ca Mihai Ghimpu, care va lua jumatate din ce va acumula Maia Sandu! Asa arata un Exit Poll facut de Club Seo pe un esantion de trei persoane, adica eu, sotia si vecina de la sapte. Eu nu merg la vot, sotia cred ca va vota cu Maia Sandu iar vecina cu Dodon ( mi-a si spus cat o sa-i mareasca pensia din decembrie, cam cu minus 10 euro! ).

Lasand gluma la o parte, sincer nu pricep cum se poate sa postezi astfel de poze ca “lauda” la actiunile tale? Poate ca s ane dovedesti ca avem deja dreptate? Eu unul asa cred, voi credeti ce vreti, mai sunt doua saptamani si numaram bobocii – pardon, voturile!

Unirea de la Soroca

Alegerile din Moldova, unirea cu Ana Gutu la Soroca si rezultatele finale – Exit Poll