Agentia de Media Club Seo angajeaza redactori pentru cateva din publicatiile online din portofoliu. In acest moment nu ne permitem sa platim un salariu fix, insa putem imparti cu voi profitul adus de voi pe site-urile respective. Astfel pentru publiciatea adusa de voi, primiti 90% din venit, iar din ceea ce reuseste site-ul sa aduca in plus din momentul in care ati inceput sa scrieti voi, veti primi 50%. Mie mi se pare ca este destul de avantajos, voi veti avea o platforma cu care castigati bani, noi ne vom suplimenta cat de cat veniturile!

Agentia de Media Club Seo angajeaza redactori pe diverse nise – fashion, stiri, etc.

Evident ca nu toate cele peste 100 de site-uri din portofoliu sunt interesante, insa avem suficent de multe ca sa aveti de unde alege. Aveti talent la scris dar inca nu aveti un site cu trafic si audienta? Acestea le avem noi, voi trebuie doar sa scrieti si sa cautati diversi parteneri pentru a plasa reclama pe site. Nu este greu, noi am reusit anul trecut sa gasim peste 50 de firme care si-au facut reclama pe site-urile noastre, platind intre 10 si 30 de euro pe luna ( fiecare ).

Cele mai importante 10 site-uri din portofoliu reusesc sa adune lunar peste 150.000 de vizitator unici, adica in medie cam 5.000 pe zi. In numeroase cazuri insa, chiar site-ul Club Seo a adunat peste 7.000 – evident a fost o intamplare, unul din articole se refrea la un eveniment de interes mare, deci fiind in TOP 10 la majoritatea titlurilor de pe site, lumea ne-a gasit repede.

In cazul in care aveti alte propuneri de colaborare, nu ezitati sa ne scrieti la rubrica contact, suntem deschisi pentru orice fel de colaborare in beneficiul ambelor parti. Doar nu ne puneti sa scriem articole, deja suntem la refuz! 🙂

ClubSeo Media

Agentia de Media Club Seo angajeaza redactori pe diverse nise – fashion, stiri, etc.