Cred ca multi ar dori sa nu inceapa chiar de la zero o afacere online, asa ca va propun eu una, site de anunturi pentru bone si menajere. Da, stiu ca este concurenta, dar eu va ofer un site si o pagina plus un grup pe FaceBook, putin Know how in acest domeniu si evident suport pentru viitor daca aveti nevoie. Veti incepe cu 1690 de membri in grup si cu o pagina ce are deja 1770 de fani! Iar atat pagina cat si grupul sunt active, fanii si membri chiar sunt in cautarea unui angajat sau a unui loc de munca ca bona si menajera!

Afacere la cheie – site, grup si pagina pentru anunturi bone si menajere

Avem cam toate extensiile ( TLD ) pentru un site pe nisa bonelor, suntem dispusi sa renuntam la cateva, pentru ca si ce este prea mult strica, in plus daca ne raman doua sau trei in portofoliu nu cred ca va fi un impediment. Nu am stat prea mult sa ne batem capul cu aceasta nisa, pentru ca in general a mers de la sine, oamenii fiind interesati sa-si caute o bona sau un loc de munca, asa ca mai mult decat sa postam din cand in cand pe site nu am facut. Iar rezultatele au fost peste asteptari.

Ca idee, azi am lansat site-ul CautBona.Info, am pus doua articole pe el si l-am lansat pe FaceBook! Rezultate? In mai putin de o ora avem aproape 200 de vizitatori unici, o conversie pe afiliere si evident primul euro facut cat ai zice peste! Zic  eu ca pretul de 200 de euro pentru un site si partea de Social Media este un pret corect, dar daca nu vrei decat site-ul este ok si jumatate de pret, iar daca vrei doar domeniul fara continut, atunci batem palma la 50 de euro!

Afacere la cheie