Adrian Brancoveanu este noul iubit ( oficial ) al Andreei Marin, relatia a fost facuta publica dupa ce cei doi indragostiti au fost surprinsi si fotografiati. Nici nu ne asteptam sa sta ca o calugarita dupa divortul de Tuncay Ozturk [ aici ar trebui sa mentionam ca desi le-am prezis de la inceput o casnicie scurta, ne pare rau ca am avut dreptate ]. Adrian Brancoveanu nu este nici el un oarecare, este  consulul României în Libia! Adica de la Stefan Banica Junior, a ajus sa zicem asa consuleasa – glumim desigur!

Adrian Brancoveanu este noul iubit al Andreei Marin

Stiti ce nu prea inteleg eu la Andreea Marin? Dragostea asta pentru tinerei, pentru ca daca nu stiati Adrian Brancoveanu are doar 32 de ani, pe cand primul ei sot are deja 5o de ani – impliniti de curand pe 18 octombrie. Intr-adevar Andreea marin are doar 42 de ani, fiind mai tinerica decat trubadurul, dar totusi mai in varsta decat prietenul ei actial cu 10 ani! Banuiesc ca a vrut sa ia pe cineva de aceiasi vartsa cu Tuncay – nascut in 1986. Treaba ei, insa cu astia tinerei nu prea ai sansa sa stai mult, pentru ca va veni vremea cand tu o sa ai 50 si el 40, ma indoiesc ca o sa-i mai placa si nu va arunca cu ochii dupa una de 30 de ani.

Mai tineti minte prima casnicie a Andreei Marin cu Cristian Gheorghita? A durat doar trei ani, din 1995 pana in 1998. Andreea Marin avea pe atunci doar 21 de ani, dar omul de afaceri parea sa fie dragoseta vietii ei. Nu a fost sa fie, in schimb a inceput sa-i placa cei mai tineri, ajungand azi la diferente de 10 ani. Ce sa zic? La mai mare, daca ii este bine si este fericita!

Andreea Marin

Adrian Brancoveanu este noul iubit al Andreei Marin