FaceBook iti face cate o surpriza pe saptamana, ceva se schimba sau ceva nu merge si tot asa. Acum de exemplu nu mai stiu cate postari am de aprobat in grup, scrie doar 99+, deci daca mai apare una eu de unde sa stiu? Mai rau este ca nu reusiesc sa le sterg pe cele vechi. Dar ca sa fie si mai ok, a fost actualizat numarul de membri din grup, adica cei care nu ai intrat niciodata sau nu mai stiu dupa ce criteriu, nu mai apar la numaratoare. Asadar am pierdut cateva sute pe fiecare grup! Nu-i bai, mai bine sa stii exact cum stau treburile decat sa te bucuri fara rost!

Actualizari FaceBook in 2019

Hai ca pana la urma m-am dumirit, este vorba de cei ce au fost invitati in grup dar nu au intrat pe acolo sa vada despre ce este vorba! Nu e o chestie tocmai rea, daca ar mai da sansa sa stergi toate postarile din asteptare, sau si mai fain, sa-ti dea posibilitatea sa filtrezi de exemplu si sa le stergi pe cele mai vechi de trei luni, ar fi excelent! Oare citesc programatorii de la FaceBook ce scriu ei si o sa implementeze si schimbari cerute de utilizatori? Slabe sperante! Glumeam desigur, ma mir daca trec eu luna asta de 50.000 de unici din Romania, nu de la FaceBook.

Culmea este ca ar trebui sa ma apuc de scris ceva ce se poate distribui pe reteaua de socializare, ca asa doar cu trafic organic nu o mai scot eu la cap niciodata! Parca vezi ca ma apuc de scris despre reumplerea cartuselor in Brasov si pe Valea Prahovei – chiar, uite o idee buna de a mai mari putin numarul de articole pe site-ul respectiv. Desi acum ca mi-am dat seama, poate fac ceva pe ITzone sau ZonaIT? Ar fi o idee, nu credeti?