Nu m-am mai uitat de mult pe site-ul celor de la Moz.com pentru a verifica daca s-au modificat parametrii pentru PA si DA ( page si domain authority ), asa ca am zis sa o fac azi, iar cand am descoperit ca site-ul nostru Tulcea.Info are deja Page Authority 27 iar domeniul a ajuns la 22. Am vrea sa recomandam si portalul nostru mai vechi e-4Com.info, DA 23 iar PA 25. Mi se pare ca sunt chiar bine pozitionate, asa ca ma bucur ca am facut aceasta verificare.

Actualizare PA ( Autoritate pagina )si PD ( autoritate domeniu ) site la Moz.Com

Daca nu aveam asa de multe site-uri si as fi stiut o extensie pentru Google Chrome – sau ia sa caut acum, poate chiar este, ar fi utila sa stii cum mai stau site-urile tale. Stiu ca este MozBar, e gratuita, dar nu as vrea sa o instalez, as fi vrut mai degraba o extensie, asta nu prea imi place, apare o bara sub menoul din partea de sus. Oricum pentru cine nu este deranjat de asta poate folosi cu incredere MozBar-ul!

AutoAsig.Info sta si el binisor, depasind minimul pe care mi l-am propus si a ajuns la PA 21, iar Calator.info la aceiasi autoritate pentru pagina si la DA 13. Ambele sunt evident pe nisa auto, primul fiind axat pe asigurari RCA iar al doilea pe transport.

Pentru nisa Fashion ma bucur ca site-ul 4Fashion.info a ajuns si el la PA 20, pentru cei ce cauta un site pentru home deco ma uit ca si blogul Casa-mea.Info a depasit limita, iar pentru restul de site-uri din portofoliu ma gandesc sa fac verificarile alta data.

Autoritate site