Chiar daca nu este o mare deosebire intre versiunea 7.0 de Android si 8.0 Oreo, aveam pretentia ca daca s-a anuntat ca in mod exceptional, Google este singurul care ofera UpDate la telefoanele mai vechi de trei ani, sa primeasca si moldovenii acest lucru, mai ales ca nu vorbim de un telefon chiar ieftin [ de aia am zis ca nu as da banii astia pe un smartphone nici picat cu ceara – noroc ca primim si cadouri de la colaboratori! ]. Este adevarat ca Google promite doar doua actualizari de sistem, iar Samsung Galaxy S6 le-a primit – Android 6.0 Marshmallow si Android 7.0 Nougat.

Actualizare Android 8.0 Oreo pe Samsung S6 in Moldova

Chiar daca moldovenii au primit mai tarziu actualizarea la Android 7.0 Nougat pentru Samsung Galaxy S6, au primit-o, dar Google a promis ca va oferi si versiunea Android Oreo posesorilor de telefoane mai vechi de doi ani. Asa se face ca acum in Republica Moldova cei care au dat zeci de mii de lei pe un telefon, stau si asteapta actualizarea – care va veni sau nu.

Modificarile la sistemul de operare au fost facute acum sase luni, unii se pare ca le-au primit si chiar daca au un Samsung Galaxy S6 au pe el Android 8.0, in schimb moldovenii au ramas la Android 7.0. Nu mai zic ca azi am vazut ca desi incerci sa te conectezi pe un telefon de ultima generatie la WiFi pe 5 GHz de la Orange, nici pomeneala, iar specialistul lor – fost angajat la Sun TV – zice ca de vina sunt retelele WiFi din jur [ mult mai slabe, dar in numar de 3 sau 4 ]. Avem noi o vorba, sa-i spui lui Mutu’! Sa vedem ce va urma, sa nu zicem Hop daca nu am sarit inca gardul, adica nu am trecut in 2019! Poate vedem si minuni in Moldova!

Android 8.0 Oreo Moldova

Actualizare Android 8.0 Oreo pe Samsung S6 in Moldova