Am vazut ca deja aveti simpatii pentru personajele din serialul turcesc Lupta rozelor, asa ca am va fac mai jos o scurta prezentare a principalilor actori din Lupra rozelor, biografia lor si am sa va mai spun in ce seriale si filme au mai jucat. Stiu ca cel mai drag va este de Gülru Çelik, interpretata de frumoasa actrita Damla Sonmez. Ceea ce nu stiti probabil este ca in perioada 2004 – 2015 a mai jucat in cateva filme, avand in total 12 roluri principale.

Actorii din serialul turcesc Lupta rozelor – biografie si filme in care au mai jucat

Sezonul 1 din serialul Lupta rozelor are 48 de episoade, iar sezonul 2 are doar 20 de episoade. Iar actrita care o interpreteaza pe Gülru nu a jucat doar in seriale ci si in filme, fiind distribuita in alte 8 roluri principale. Deci in total a reusit ca pana la varsta de 29 de ani ( este nascuta in data de 3 mai 1987 ) sa joace 20 de roluri. Va dati seama ce bine arata Damla Sonmez, daca in 2014, adica la 27 de ani – interpreteaza o pustoaica.

Va reusi fata gradinarului Salih sa se casatoreasca cu iubitul ei Ömer Hekimoğlu? Dar de fapt aici nu discutam despre serial ci despre actori, iar medicul nostru este interpretat de actorul Barış Kılıç in varsta de 38 de ani. Sau ce parere aveti despre sora mai mare, Yonca Çelik interpretata de Zeynep Köse pe care ar trebui sa o fi vazut in cel putin trei filme turcesti (  Kurt (2014), Ezel (2009) si Kader (2007).

O sa inchei scurta prezentare cu Çiçek Çelik, sora mai mica si mai plinuta, care se pare ca i-a atras atentia pana si aiuritului de Taner. Oare dup aventura lui cu Yonca se va indragosti de mezina familiei Çelik? Oare mama cea rea va avea parte de nurori din familia gradinarului? Urmareste serialul Lupta rozelor si vei afla cu siguranta ce se va intampla, mai avem pana la episodul final, nu-i asa?

Gülru Çelik

Actorii din serialul turcesc Lupta rozelor – biografie si filme in care au mai jucat