Am primit multe intrebari legate de jocuri, iata ca acum va spunem ca acronimul RPG inseamna Role Playing Games, adica jucatorul intra in pielea unui personaj, incercand sa duca la indeplinire anumite misiuni. Care ar fi dupa tine cele mai bune RPG-uri jucate de tine? Sa nu-mi zici SIMS, ca nu te cred. Sincer sa fiu mie nu-mi prea plac astfel de jocuri, sunt adeptul celor de strategie, dar nu despre mine este vorba ci despre cei impatimiti de jocuri RPG.

Acronimul RPG inseamna Role Playing Games

Am incercat acum multi ani, peste 12 cu siguranta – sa joc Diablo, cred ca cel putin o saptamana m-am tot invartit prin lumea fantastica, am adunat vraji, am trecut la niveluri superioare si intr-un final am abandonat jocul, nu mi se parea cine stie ce. Fi-mea juca SIMS, prietenii ei jucau GTA Vice City – nici asta nu mi se parea cine stie ce interesant, nu prea ma atrag jocurile cu masini, desi am participat o vreme la cursele organizate de Need For Speed, dar mi se pareau plictisitoare.

Scopul acestui articol nu este sa va determine sa jucati un anumit joc, ci sa lamureasca ce inseamna RPG, adica in engleza Role Playing Games. Daca vreti sa va jucati, cautati jocurile disponibile pe Club SEO, sunt chiar cateva interesante, apoi imi ziceti voi daca v-au placut sau nu, poate facem un top. Oricum sper ca nu au ajuns aici jucatorii de Solitaire si Minesweeper – celebrele jocuri pentru Windows de acum 20 de ani ( sau poate mai putini ).

RPG sau Role Playing Games

Acronimul RPG inseamna Role Playing Games