Prima mea incercare de a face studii superioare a fost Academia Militara Tehnica din Bucuresti, examenul din 1984. Am intrat destul de binisor, cam fara minte daca m-am inscris doar la sectia electrica, electronica de aviatie – adica 16 locuri din 90 sau 92 posibile. Asa am ajuns coleg cu Mazilu Neculai, Ciumacenco Vicentiu, Stoenescu Dan, Dinca Ionel ( zis Fugisi ), Popa Daniel si altii. Sincer sa fiu am uitat cum ii chema pe cei doi colegi din Galati, dar nu l-am uitat pe Cojocariu Ionel, pe Murg Laurentiu si nici pe Robu Remus ( sper ca nu l-am botezat, sigur isi va cauta numele si va gasi ce trebuie corectat ). In clipa asta nu mai stiu cum il chema pe “Hamlet”, in schimb imi amintesc de Mihai Aftenie ( Misu ), din Tulcea.

Academia Militara Tehnica – promotia 1985 – 1990, revedere in 2020?

Asa cum spuneam in vara lui 1984 am termiant liceul, am intrat la facultate si evident au urmat cele noua luni de armata la TR. Probabil ca cel mai dor imi este de mustaciosul Nasca, ofiterul care s-a alaturat noua si care desi mai in varsta ca noi, s-a integrat perfect colectivului – mai ales la pachetele de Carpati pe care le dadea celor ce nu mai aveau – sau nu cumparau “otrava la pachet”.

Armata a trecut repede si fara incidente, a urmat primul an de facultate – cel in care erai de fapt un fel de prizonier in incinta facultatii, inetrnatul fiind in aceiasi incinta si evident petru a merge la film trebuia sa ai bilet de voie. Asa era la Academia Militara Tehnica, inainte de Revolutia din ’89. Din anul doi te mutai in camin, ceva mai liber sa zic asa, oricun seara nu puteai veni la ce ora vrei, dar toti sareaau gardul si cu asta se termina ingradirea. Azi nu mai stiu cum este, dar mi-ar placea sa imi revad colegii de promiotie, cine stie – poate trece unul pe aici [ sau mai multi ] si lasa un mesaj la rubrica Contact!

Academia Militara Tehnica

Academia Militara Tehnica – promoția 1985 – 1990, revedere in 2020?