Se pare ca BitCoin a dat de greu, dupa ce s-a umflat pana la aproape 20.000 de dolari a scazut la 10.600, aducand pierderi importante celor ce au investit dupa 15 decembrie 2017. O cadere la jumatate a monedei virtuale ne arata cam ce se poate intampla in mai putin de o luna cu investitiile tale. cei care au avut in portofele BitCoin de mai multa vreme au avut sansa sa vanda si sa isi retraga profitul, cei ce s-au apucat de tranzactionat insa de la jumatatea lui decembrie isi ling ranile si probabil spera intr-o revigorare a monedei.

A venit momentul final pentru Bitcoin?

Va prezentam mai jos evolutia Bitcoin pe ultimile trei luni, pornind de pe 5 octombrie de la pretul de 5.733 de dolari si urcand rapid pana la 19.343 de dolari pentru un BitCoin. Sa fi fost jocul celor ce cumparau din ce in ce mai scump in speranta ca acesta va creste? Fiiind vorba efectiv doar de un joc pe bursa, un balans fin intre cerere si oferta, era de asteptat o astfel de prabusire dupa o crestere atat de mare.

Cine castiga de fapt? cei de jongleaza cu sume mari si vand si cumpara, insa cei ce au avut in vedere o investitie pe termen lung, cred ca au riscat prea mult, ajungand acum sa-si injumatateasca capitalul. Mai pe scurt, cand va ganditi sa investiti in cryptomonde, fiti pregatiti nu doar la un castig major dar si la o pierdere pe masura.

Evoluție Bitcoin

A venit momentul final pentru Bitcoin?