A sosit iarna si la noi, iar eu stau si ma intreb ce o sa fac: nu am pus cauciucuri de iarna si mai am maxim 12 litri de motorina in rezervor, zilnic o sa pornesc motorul la al meu Seat Alhambra pe motorina ca sa  nu-mi cada de tot bateria si sa fiu obligat sa o scot si sa o pun la redresor. Deja stau si ma intreb cat de des trebuie sa schimbi o baterie? A mea are abia un an, exact iarna trecuta cea veche a mutit definitiv, asa ca am luat una mai ieftina si acum zic eu ca nu prea m-am orientat – presimt ca o sa ma lase cat de curand daca nu vine caldura.

Ce faci daca vine ninsoarea? In mod normal stai si cauti sezonul doi de la serialul tau preferat, te uiti pe net online daca nu il mai dau astia de la Pro 2, vechiul Acasa TV. Ok, eu nu ma plimb cu masina ca am fost fraier si nu am pus cauciucuri de iarna – dar am ocazia sa le schimb cand vreau lanca casa, e un service auto chiar la 50 de metri, trebuie sa-l prind deschis doar – e o vulcanizare si sunt cam lenesi patronii astia!

Mai pe scurt stau in casa de cand a inceput sa ninga, ma rog sa nu pice internetul si sa nu raman fara baterie la masina, azi am dat zapada jos de pe masina, maine o sa trebuiasca sa ma duc cu noaptea in cap sa ma intalnesc cu Mihai care pleaca la Iasi sa-i dau un pachet pentru varul Iulian, in rest ma uit la termometru si la aplicatia de starea vremii de pe telefon! Poate ies cu saniuta?

iarna

Iarna a soit chiar acum!