Avem bucuria sa aflam de la unul din colaboratorii nostri ca se pot castiga 200 de euro lunar din mediul online, adica din site-uri si social media. El are doua site-uri pentru romani ( adica in limba romana si cu target evident romanii ) si reuseste sa castige 500 de euro pe luna, cu un minim de efort. Avand in vedere ca este destul de greu sa reuseasca sa se promoveze prin SEO, a ales sa foloseasca FaceBook-ul si a creat o pagina si un grup unde s-au strans in jur de 50.000 de romani, care ii aduc acum acest venit aproape pasiv.

Cum pot sa castig 500 de euro pe luna din mediul online in Romania

Variante de a castiga bani online sunt destule, important este sa gasesti singur o metoda care sa ti se potriveasca. Eu unul as vrea sa lucrez la o firma de Social Media Marketing, pentru ca am deja o experienta destul de lunga – am rezultate bune inca din anul 2014. Am inteles ca poti primii intre 400 si 500 de euro pe luna daca te ocupi de pagina si/sau grupurile unei firme serioase, doar ca nu prea stiu cum sa dau de ele, in general toti au imprsia ca pe retelele de socializare totul e gratis si simplu.

Pacat ca nu poti castiga bani pe FaceBook cu un videoclip, avem unul care a depasit 1.200.000 de viziualizari, desi nu e cine stie ce interesant, in timp ce unul care are un mesaj profund nu prea reuseste sa ajunga la cine stie ce performante. Daca ai si tu sfaturi despre cum se pot castiga bani online, nu ezita sa ne scrii, noi iti vom publica experienta.

Bani online