Am decis sa scot la vanzare 50 de domenii si peste 100 de site-uri gazduite pe acestea la pretul de doar 2.000 de euro! DA, este ieftin pentru ca platesti doar 40 de euro pe un domeniu sau 20 de euro pe un site, cand doar domeniile fara continut ar costa 12 euro cel putin! De ce asa de ieftin? Pentru ca nu toate sunt la fel de “productive” si pentru ca de exemplu altele pur si simplu nu le mai vreau la mine in portofoliu! Deci vand domenii ieftine cu continut cu tot! Peste 5.000 de articole unice la doar 2.000 de euro!

50 de domenii si 100 de site-uri cu doar 2000 de euro

Crezi ca asta este toata oferta? Ei bine NU, mai primesti cateva pagini de FaceBook aferente catorva dintre site-uri, cu peste 20.000 de fani! Parca ma simt la o reclama de la TV, DA – asta nu e tot!  Mai primesti si 4 conturi de hosting dintre care doua cu IP dedicat si doua shared! Deci sa zicem cam asa: un an nu ai bataie de cap, domeniile sunt platite si hostingul asigurat!

Daca mai doresti si 10 grupuri pe FaceBook cu 15.000 de membri, le primesti dar va trebui sa achiti inca 1000 de euro, dar te asigur ca merita – iti explic daca vrei sa afli secretele lor, dar pe email, dupa ce achizitionezi pachetul de 50 de domenii si 100 de site-uri. Ai cam tot ce are nevoie cineva care se ocupa de afaceri online: de la site-uri pe nisa IT&C si pana la filme si seriale online sau jocuri. Site-uri de afiliere cu vechime, cat si mai cate! Venitul din AdSense pe anii 2014 si 2015 au depasit 3.000 de euro! Nu mai zic de alte tipuri de venituri, deci dupa estimarea mea, in mai putin de un an ti-ai recuperat investitia! Eu o sa trec la mediul Off Line, deci cam pot spune adio timpului necesar pentru intretinerea lor. Nu ezita sa-mi lasi un mesaj la rubrica Contact in cazul in care vrei lista de domenii!

Ghimpele-Info

Ghimpele.Info este un domeniu de vânzare!