Asa cum am mai spus detinem de peste trei ani cateva domenii cu site-uri pe nisa actori, filme si seriale online, pe care am decis sa le vindem. Pretul de pornire este in acest moment 200 de euro, primit bonus patru pagini de FaceBook cu peste 6,6 K fani! Se pot vinde si site-urile respective la acelasi pret, sau cum spuneam putem face redirect 301 catre continutul cumparat. Articolele evident sunt unice si sunt legate de filme si seriale vizionate in Romania.

365 de articole unice nisa actori, filme si seriale la pret excelent

De ce zic pret excelent? Pentru ca te costa sub 1 euro articole de peste 250 cuvinte! Daca te intereseaza domeniile, acestea au PA cuprins intre 21 si 26, trafic organic de cateva sute pe zi, dar in functie de ce se discuta la TV in perioada respectiva se ajunge si la cateva mii pe zi! Deci sa incepem cu e-4Tv.com cu cele doua subdomemni, filme si seriale. Primiti 144 de articole unice!

Urmeaza fratele sau, e-4Tv.info cu subdomeniul actori! Stati excelent la cautari, cateva sute de keywords in TOP 10, etc. Ambele site-uri au peste trei ani vechime, au fost reinoite recent deci inca o grija in minus. Asta daca vreti site-urile, daca nu beneficiati de redirect pana la expirarea lor!

Adaug si Actori.Info cu 70 de articole unice, care poate fi cuplat cu al doilea site pe aceiasi nisa. Ca sa nu o lungesc, aveti trei domenii si sase site-uri cu un total de 365 de articole!

Filme si seriale online

365 de articole unice nisa actori, filme si seriale