De ceva vreme am inceput sa ma ocup de Marketing afiliat prin platforma 2Parale, nu pot sa zic ca am castigat prea mult, prima plata a fost de 231 de lei iar a doua de 132, adica un total de 363 de lei, din care evident se scad impozitele datorate statului. Eu fiind pensionar pierd doar 16 % impozitul pe venit, asa ca nu est eo mare tragedie. Daca vrei sa te inscrii si tu, apasa aici. Nu te costa nimic sa te inscrii, asa ca de ce sa nu incerci sa castigi si tu un ban cinstit, promovand produsele magazinelor online.

2Parale si castigurile online prin Marketing afiliat

2Parale.ro

Eu unul zic ca nu ai ce pierde, mai ales daca ai pe FaceBook o pagina ( sau mai multe ), un grup pe care sa te promovezi, etc. Nu pot sa promit ca vei face banii rapid, dar daca reusesti sa-ti faci o strategie, iti garantez ca poti castiga cateva sute de lei lunar fara nicio problema. Un sfat util: nu incerca sa promovezi totul si nimic, incearca sa convingi cititorii ca au de castigat cumparand anumite produse online, ofera cat mai multe detalii despre anumite produse si ai sa vezi ca o sa-ti mearga bine.

Un mare avantaj: daca gasesti cativa clienti fideli, sa zicem cei care cumpara produse de la Avon, Farmec, eMAG, etc, ai reusit sa faci o mica afacere online. Cumuland veniturile din afiliere, articole de publicitate si venituri din AdSense ( de exemplu, nu neaparat si obligatoriu ) vei vedea ca iesi mai bine decat sa ai un job plictisitor cu salariu minim pe economie!

Cu speranta ca am resuit sa te conving sa intri si tu pe o piata in plina ascensiune, crezand sincer ca vei reusi sa castigi si tu ceva banuti din afiliere, astept sa-mi pui intrebari legate de acest domeniu. Succes!