Am decis sa fac o lista cu 25 de site-uri mai intersante, atat ca trafic dar si ca venit obtinut in ultimile 12 luni. Am sa incep cu un proiect de suflet, Romanii din Germania, cu 1.297.377 de vizitatori unici. Nu o fi prea mult pentru 12 luni de activitate, dar eu zic ca este ceva. La fel interesant mi se pare si site-ul romanilor din Irlanda, cu 1.107.164 de romani care i-au trecut pragul in ultimul an. Locul trei pe podium este al romanilor din UK, un site care ar fi putut face mult mai multe, daca as fi fost si eu mai perseverent. Pana la urma a reusit sa aduca 573.920 de vizitatori in 12 luni!

25 de site-uri intersante, ca venit, trafic si perspective in 2016

Portalul Kit Goblen a avut un parcurs dublu, in prima etapa a fost gazduit ca subdomeniu pe un portal cu vechime, apoi de cateva luni a devenit de sine statator si sincer ma simt bine cand ma uit la performantele sale. Evident a fost mutat cu un redirect 301, pentru a pastra parametri: a reusit un PA 17, dar cred ca inca nu a fost actualizat, daca ma uit la rezultatele din cautari.

O sa inchei cu site dedicat celor ce-si cauta un loc de munca, a reusit in mai putin de un an sa produca peste 1000 de euro venit, desi traficul este inca destul de mic, dar nici prea mult continut de calitate sau promovare nu i-am facut. Cam asa sta situatia cu toul site-urilor din portofoliu, nici prea – prea, dar nici foarte foarte, cum se spune! O sa mai revin curand cu alte detalii, pentru locurile urmatoare, pana completam lista de 25!

Discuții site-uri