Dupa 12 ani petrecuti in Tulcea ma gandesc ca ar fi cazul sa ajut si eu putin turismul local, asa ca zic eu ca impreuna cu portalul Tulcea.Info vom reusi sa facem asta destul de bine. Acum multi ani, adica mai exact cu 23 de ani in urma ajungeam la Tulcea ca tanar inginer. Fusesem angajat prin concurs la SC MASTER SA din Navodari ca sef de filiala in Tulcea. Acum ma uitam pe site-ul lor si vad ca se vor ocupa in scurt timp si de turism, doar ca eu din pacate nu mai sunt in Romania.

12 ani petrecuti in Tulcea pana in 2005

Pot sa spun ca anii petrecuti in Tulcea au fost frumosi, am avut prieteni buni si chiar mi-a mers binisor cu filma de IT – evident ca partea de programaea a fost baza, la vanzari ca intermediar nu pot spune ca am excelat. Totusi am reusi sa montez un radar pe sediul Capitaniei din Tulcea, impreuna cu prietenul si colegul meu. Daca mai adaug si colaborarea cu Agemar SRL, condusa pe atunci de domnul Giurgiuvanu Ioan, cred ca a fost chiar excelent in Tulcea.

Partea legata de comert nu ma bucura, asa ca o sa o trec cu vederea, chiar daca a fost cea care mi-a adus cei mai multi bani, insa nici macar o satisfactie. In schimb am avut bucuria de a fi aproape de bunica mea nu doar in copilarie, dar si la maturitate. La final am sa adaug si colaborarea cu SC REMARC GROUP SRL din Constanta, pe care am descoperit-o tot cu ajutorul lui Ioan, deci cum sa nu-i fiu recunoscator?

Nici colaborarea cu Radio Argus Tulcea pe vremea regretatului Ioan Arpasu nu a fost de neglijat, caci am fost printre putinii fericiti ce avea reclama non stop la radio, pe sistem barter. Sincer, cred ca l-am cam tras in piept, daca ne gandim cat costa o reclama de un minut la un post de radio local. Iar eu ma auzeam de cel putin sase sau sapte ori pe zi, timp de cativa ani. Ce ofeream in schimb? Asistenta in domeniul IT, adica mai nimic! Reparam niste harburi de calculatoare, mai instalam un soft, deci maruntisuri!

Tulcea

12 ani petrecuti in Tulcea pana in 2005