Recent PSD-ul a vrut sa demonstreze ca daca vrei, poti – nu stiu cine mai stie reclama de la Adidas, dar asta au facut – in regim de urgenta au fost eliminate 102 taxe, printre care cel mai interesant – taxa radio- tv, cea pentru care acelasi partid voia sa ne amendeze pe toti, ca nu o platim! Au uitat doar de acea taxa pentru sanatate, aplicata celor fara venituri! Interesant mod de a proteja paturile vulnerabile, nu-i asa? Taxa de pasaport, scumpe pe de o parte, merita revizuita, cele care chiar atenteaza la sanatatea portofelului, sa mai stea pana la urmatoarele alegeri!

102 taxe eliminate inainte de alegeri, dar cand vor fi repuse la locul lor?

Casa vezi minune, printre cele 102 taxe eliminate se afla si celebrul  “timbru de mediu pentru autovehicule” care oricum fusese scos in instanta, interzis de UE, etc. Sa nu fiu inteles gresit, ma bucur ca sa-u scos aceste taxe inutile, doar ca ma supara faptul ca tot ei le-au pus, adica cei de la PSD. Asta imi aduce aminte de un banc, pe care o sa-l spun spre amuzamentul vostru:

Un tip se plangea ca nu mai suporta soacra care s-a mutat la el in garsoniera, as aca un prieten i-a dat un sfat: sa ia o capra, un caine, o pisica si tot asa, zilnic cate un nou membru in garsoniera. Peste o luna sa dea capra afara! Rezultatul? Omul s-a declarat fericit ca a scapat de capra, dar a ramas si cu soacra si cu restul menajeriei! Era in culmea fericirii! Cam asa e si la noi, dupa ce pun sute de taxe, scot 10% din ele si noi ramanem extaziati! Dar traim la fel de prost, sau poate mai rau ca acum un an sau doi!

Eliminare taxe

102 taxe eliminate inainte de alegeri, dar cand vor fi repuse la locul lor?