Iata ca azi am reusit sa scriu articolul cu numarul 1000, moment in care desi ma indoiesc ca se va gasi ofertant, totusi scot la vanzare site-ul ClubSeo cu suma de 1000 de euro/adica un euro/articol – toate sunt unice si evident ca aduc trafic pe site, ceea ce este un plus de care trebuie tinut cont. Tema este cumparata deci nu este gratuita, site-ul se indexeaza rapid, are si ceva metrici, mai pe scurt chiar cred ca merita luat de cineva care stie ce vrea sau se ocupa de SEO.

1000 de articole pe ClubSeo – site de vanzare la pret rezonabil

Cand am luat acest domeniu, adica prin octombrie 2015 am muncit binisor la el sa-l ridic cu articole pe diverse nise, nu prea l-am promovat deci daca ii faci ceva SEO cu siguranta vei obtine peste cei 100 de unici din SERP pe care-i am eu acum. Momentan eu il folosesc pentru teste, adica scriu un articol si vad in WMT cum rankeaza si cam ce cautari sunt in TOP 10. Evident ca folosesc informatiile pe site-uri de nisa.

Teoretic acesta este site-ul din portofoliu cu cele mai multe articole scrise, dar nici pe departe nu este cel mai rentabil. Nu sper sa-l vand pentru ca valoarea unui site nu este ceva la care romanii se gandesc serios, totul pare a fi la noroc si evident la castig rapid, daca se poate fara munca si investitii ulterioare. deci daca crezi ca merita sa investesti in acest site 1000 de euro, lasa-mi un mesaj la rubrica Contact, daca ti se pare scump, considera ca e o gluma si treci mai departe!

site de vânzare

1000 de articole pe ClubSeo – site de vânzare la preț rezonabil